Houten meubels op maat

houten meubels
BS Hout in vorm BV heeft ruim 30 jaar ervaring met het vervaardigen van maatwerk houten meubels en woon meubels. Wij hebben ons gespecialiseerd in het fabriceren van massieve houten meubels en meubelonderdelen. Met de draaierij kunnen wij de meubel industrie voorzien van vele mogelijkheden met draaiwerk die veelal uit voorraad geleverd worden. Met de meubelmakerij kunnen wij complete meubels realiseren voor handel en particulier. Hierin zijn wij gespecialiseerd in het maken van tafelbladen en veel tafels. Door de eigen spuiterij kunnen wij alle kwaliteitsmeubels afwerken in alle gewenste kleurcombinaties. BS Hout in vorm is een modern bedrijf met innovatieve kwaliteitsproducten. Onze modellen horeca meubels en woon meubels zijn exclusief en tevens op maat te maken.

Webshop voor houten meubels op maat

Wat kan de klant van ons verwachten?
– Kwaliteitsproducten, scherpe prijzen en snelle leveringen;
– De keuze uit een uitgebreid assortiment meubels;
– Een vertrouwde handelspartner;
– Klantgerichte aanpak; klant bepaald hoe het eindproduct eruit komt te zien en wij kunnen met de klant de exclusiviteit bewaren; beschermende levering aan handel en industrie.

Houtbewerking en Houtdraaien

Houtbewerking en houtdraaien, automatisch of handmatig uitgevoerd, vervaardigen wij volgens tekening of model, per stuk of in massa. Met of zonder toelevering van hout. Het produceren van eigen modellen behoort ook tot de mogelijkheid. Hiervoor dient de klant een tekening aan te leveren waar dan een proefmodel van gemaakt wordt. Dit model blijft dan in u eigendom. Dit model zal BS Hout in Vorm ook niet aanbieden aan derden.

Naast houtbewerking en houtdraaien behoren ook het beitsen en lakken van hout, assembleren, monteren, verpakken en distributie tot onze mogelijkheden. Bij het afwerken van de meubels, zijn de mogelijkheden eindeloos. De materialen waar BS Hout in Vorm mee werkt zijn van zeer hoge kwaliteit. Ons doel is een tevreden klant.

Comments are closed.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen