Houten tafels op maat

houten tafels

Topkwaliteit houten tafels

BS Hout in vorm is gespecialiseerd in het vervaardigen van maatwerk houten tafels. Ons assortiment houten tafels is groot en compleet en bestaat uit: horeca en woon tafels, eettafels, salontafel, statafels, en ander divers meubilair. Voor het vervaardigen van de houten tafels worden alle gangbare houtsoorten gebruikt die van ruw begin tot compleet eindproduct bij BS Hout in Vorm bewerkt worden. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van betrouwbare toeleveranciers.

Naast het vaardigen van houten tafels is BS Hout in vorm ook gespecialiseerd in het maken van houten tafelbladen en losse tafelpoten en meubelpoten. Alle producten die te zien zijn in de webshop, worden door BS Hout in Vorm zelf geproduceerd.

Webshop voor uw tafels op maat

De houten tafels van BS Hout in Vorm zijn in verschillende houtsoorten te verkrijgen; eiken, beuken, essen, grenen, en noten. Ook het beitsen en lakken van de tafels in standaardkleuren of op basis van kleurstaal behoort tot de mogelijkheden. Dekkende kleuren zoals RAL of NCS kleuren is geen probleem voor BS Hout in Vorm. In de modern ingerichte spuitcabine worden alle meubels met een hoogstaande afwerkingsgraad afgewerkt.

Comments are closed.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen