Onze producten

onze-producten

Houten tafels

houten-tafels-op-maat

Alle houten tafel van woodshape worden op maat gemaakt. Alle wensen zoals de houtsoort, afmeting, hoogte en keuze van afwerking, kunnen naar wens ingevuld worden.

Houten tafelbladen

houten-tafelbladen-op-maat

Heeft u een tafel waarvan u alleen het tafelblad wilt vernieuwen? Dan bent u bij woodshape.nl op het juiste adres. Wij maken alle tafelbladen op maat. Hierbij is de keuze van houtsoort en afwerking zeer uitgebreid.

Houten tafelpoten en meubelonderdelen

houten-tafelpoten-en-meubelpoten

U als meubelmaker, trappenmaker of interieurbouwer kunt bij ons op houtwaren.nl al u meubelonderdelen online bestellen. Zelfs de mogelijkheid om een tafel in onbewerkte onderdelen te bestellen behoort tot de mogelijkheden.

Houten meubels

houten-meubels-op-maat

Woodshape.nlĀ  heeft een behoorlijke range meubels in het assortiment. Denk hierbij aan banken, zit elementen, vloerlampen en bijzettafels. De keuze is zeer uitgebreidt. Tevens is er de mogelijkheid om een complete collectie voor de inrichting te gebruiken. Denk hierbij aan eettafel, salontafel, banken en bijzettafels.

Comments are closed.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen